Våre glassprodukter

Selv om glass til kjøkken er det mest populære så er ikke det eneste vi leverer. Vi har en rekke andre spennende produkter får både hjemmet og arbeidsplasser – skreddersøm for alle rom. Vårt bestselgende produkt her er dusjløsninger og man kan bestille både med og uten trykk.

Hvordan fungerer dette?

Bestilling

Når bestillingen er klar, kommer vi på befaring og tar nødvendige mål av kjøkkenet*. Glasset skreddersys ned i millimeter til ditt kjøkken og tar høyde for stikkontakter, utsparinger, etc.

*Se hvilke områder vi tilbyr oppmåling

Montering

Vi kommer så fort glasset er ferdig produsert hos oss – ca 4 uker etter oppmålingen. I mellomtiden så sender vi ut designkorrektur og med ønsket motiv/eget bilde.

Klart til bruk

Ditt glass er klart til bruk. Ikke bare er det stilrent og moderne, det er også lett å holde rent og hygienisk. Vasker enkelt av flekker med glass spray eller vann og klut.

* Vi tar befaring og monterer av våre glass i Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold, Hedmark og Oppland. Mulighet for befaring i Bergen-, Trondheim- og Stavanger-området. Utenfor disse områdene leverer vi i glasskasser med transportør på døra.

Priskalkulator

Du kan enkelt bruke vår priskalkulator for å regne ut en prisoverslag på våre glass til kjøkken. Vi tar forbehold om at prisen kan endre seg da andre tjenester – som utsparinger, stikkontakter, etc. – kan påløpes underveis i en bestilling.

KOLLEKSJON

Her finner du et utvalg fra vår kolleksjon for bruk mellom benkeplate og overskap i kjøkken. Til våre motiv benytter vi 6mm herdet optiwhite glass.

SAMARBEID

Vi har et samarbeid med glamiTEC på Lillehammer og har tilgang på designgalleriet for våre kunder. Ved bruk av disse designene må nummeret benyttes som referanse – f.eks. GLA 001

HØRES INTERESSANT UT?

FYLL UT SKJEMAET NEDENFOR OG VI VIL KONTAKTE DEG ILØPET AV KORT TID FOR ET HELT UFORPLIKTENDE PRISTILBUD!