Noe helt for seg selv

Glass til vegg mellom benk og overskap er ikke veldig uvanlig lenger og flere velger dette fremfor tradisjonelle fliser. Å kombinere glass med digitaltrykking åpner en helt ny verden for et virkelig unikt kjøkken. Vi har et utvalg av vakre design i vårt galleri og du kan også bruke dine egne bilder eller eget design.

Hvordan fungerer dette?

Bestilling

Når bestillingen er klar, kommer vi på befaring og tar nødvendige mål av kjøkkenet*. Glasset skreddersys ned i millimeter til ditt kjøkken og tar høyde for stikkontakter, utsparinger, etc.

*Se hvilke områder vi tilbyr oppmåling

Montering

Vi kommer så fort glasset er ferdig produsert hos oss – ca 4 uker etter oppmålingen. I mellomtiden så sender vi ut designkorrektur og med ønsket motiv/eget bilde.

Klart til bruk

Ditt glass er klart til bruk. Ikke bare er det stilrent og moderne, det er også lett å holde rent og hygienisk. Vasker enkelt av flekker med glass spray eller vann og klut.

* Vi tar befaring og monterer av våre glass i Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold, Hedmark og Oppland. Mulighet for befaring i Bergen-, Trondheim- og Stavanger-området. Utenfor disse områdene leverer vi i glasskasser med transportør på døra.

Priser

Send oss gjerne mål av veggen din og eventuelle utsparinger, stikkontakter og vi vil sende deg et prisforslag.

KOLLEKSJON

Her finner du et utvalg fra vår kolleksjon for bruk mellom benkeplate og overskap i kjøkken. Til våre motiv benytter vi 6mm herdet optiwhite glass.

SAMARBEID

Vi har et samarbeid med glamiTEC på Lillehammer og har tilgang på designgalleriet for våre kunder. Ved bruk av disse designene må nummeret benyttes som referanse – f.eks. GLA 001

Ensfarget

Vi tilbyr også ensfarget lakkert glass til ditt kjøkken. Et rimeligere alternativ enn våre designglass hvis du kun ønsker noe enkelt.

HØRES INTERESSANT UT?

FYLL UT SKJEMAET NEDENFOR OG VI VIL KONTAKTE DEG ILØPET AV KORT TID FOR ET HELT UFORPLIKTENDE PRISTILBUD!
[wpforms id=”14617″ title=”false” description=”false”]